Вівторок, 15.09.2026, 15:35
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: nik20093  
Окрол
nik20093Дата: Четвер, 12.01.2012, 23:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Модераторы
Нагороди: 3
Репутація: 2
Статус: Offline
В мене в чора баргундка привела кроленят (3шт) Первокролка), коли я це помітив то двоє були розтягані по маточнику і вже мертві а одне було загорнуте в пух і ще живе, мертвих я викинув а те залишив, на сьогодні воно пропало напевне захололо. То мене мучить питання чи не зашкодить це кролиці ну скажімо там мастит чи ще що, в мене такий випадок перший раз, з кролицею нічого не потрібно робити, чи потрібно щось давати щоб в неї не було молока?

rex2010Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 09:02 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Администраторы
Нагороди: 1
Репутація: 0
Пускай другий раз до самця повториться ще раз така ситуація в коптілку. Я так роблю.А мастит повинен сам пройти , якщо ще їм мастити лікувати то прийдеться продавати їх за дуже пристойні ціни. wink Потрібнозайматися жорсткішим відбором. Лікування практично не повинно бути тільки профілактика , ато дехто пічкає кроликів антибіотиками та різною фігнею а тоді потомство виходить нікудишнє. Коля паруй і не заморочуйся повинно бути все внормі.

nik20093Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 12:34 | Повідомлення # 3
Сержант
Привіт! Рома, я вже пустив її до кроля, але за якісь там породнісь в цьому випадку я не хвилююсь так як дана особина поки що буде працювати виключно на мій шлунок, тому про продаж якісного товару в мене тут асоціацій не виникає, а спитав так просто маючи на меті не лікування ну а скажімо там може їй корма там змінити поки що ну таке... Під палку не питання в мене була така мисля, от тільки за глаза держу, красива зараза зробилась якось жалкувато нехай поки що пострибає в вигляді дикорації.

rex2010Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 23:40 | Повідомлення # 4
Майор
Коля а я написав що про породистих , а шо про мясних,паруй якщо другий раз осєчка значить в суп тому що вряд буде з неї якийсь толк.А порода тут ні причому.Я це мав на увазі.

nik20093Дата: Субота, 14.01.2012, 00:43 | Повідомлення # 5
Сержант
Рома, не периймайся, я тебе так і зрозумів, але так відписав просто тому хотів сказати що ця кролиця крім того цо вабить око ніякої цінності для мене не представляє biggrin

rex2010Дата: Субота, 14.01.2012, 00:45 | Повідомлення # 6
Майор
Ні на даному етапі я думаю кожен боєць тобі вартий biggrin

nik20093Дата: Субота, 14.01.2012, 13:57 | Повідомлення # 7
Сержант
Та ні, армія числиться на окремому бютжеті, а це так собі crazy типу термінатора, поза всякої конкуренції biggrin biggrin biggrin

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: