|
Окрол
|
|
| nik20093 | Дата: Четвер, 12.01.2012, 23:42 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Модераторы
Статус: Offline
| В мене в чора баргундка привела кроленят (3шт) Первокролка), коли я це помітив то двоє були розтягані по маточнику і вже мертві а одне було загорнуте в пух і ще живе, мертвих я викинув а те залишив, на сьогодні воно пропало напевне захололо. То мене мучить питання чи не зашкодить це кролиці ну скажімо там мастит чи ще що, в мене такий випадок перший раз, з кролицею нічого не потрібно робити, чи потрібно щось давати щоб в неї не було молока?
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 09:02 | Повідомлення # 2 |
 Майор
Група: Администраторы
| Пускай другий раз до самця повториться ще раз така ситуація в коптілку. Я так роблю.А мастит повинен сам пройти , якщо ще їм мастити лікувати то прийдеться продавати їх за дуже пристойні ціни. Потрібнозайматися жорсткішим відбором. Лікування практично не повинно бути тільки профілактика , ато дехто пічкає кроликів антибіотиками та різною фігнею а тоді потомство виходить нікудишнє. Коля паруй і не заморочуйся повинно бути все внормі.
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 12:34 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Привіт! Рома, я вже пустив її до кроля, але за якісь там породнісь в цьому випадку я не хвилююсь так як дана особина поки що буде працювати виключно на мій шлунок, тому про продаж якісного товару в мене тут асоціацій не виникає, а спитав так просто маючи на меті не лікування ну а скажімо там може їй корма там змінити поки що ну таке... Під палку не питання в мене була така мисля, от тільки за глаза держу, красива зараза зробилась якось жалкувато нехай поки що пострибає в вигляді дикорації.
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: П`ятниця, 13.01.2012, 23:40 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Коля а я написав що про породистих , а шо про мясних,паруй якщо другий раз осєчка значить в суп тому що вряд буде з неї якийсь толк.А порода тут ні причому.Я це мав на увазі.
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Субота, 14.01.2012, 00:43 | Повідомлення # 5 |
 Сержант
| Рома, не периймайся, я тебе так і зрозумів, але так відписав просто тому хотів сказати що ця кролиця крім того цо вабить око ніякої цінності для мене не представляє
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Субота, 14.01.2012, 00:45 | Повідомлення # 6 |
 Майор
| Ні на даному етапі я думаю кожен боєць тобі вартий
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Субота, 14.01.2012, 13:57 | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Та ні, армія числиться на окремому бютжеті, а це так собі типу термінатора, поза всякої конкуренції
|
| |
|
|