| rex2010 | Дата: Субота, 24.12.2011, 02:19 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Це давня китайська порода. Як господарський птах проактично втратила своє значення. Цих птахів доцільно використовувати в селекційній роботі для створення нових порід, що характеризуються великою живою масою. Для птахівників-аматорів вона може становити інтерес: дуже витривала, не боїться морозів, може нестись узимку. Кохінкінів можна утримувати на садовій ділянці, тому що їм не потрібні великі вигули. Кури масивні, груди широкі та глибокі, спина коротка і широка, сильно зігнута до шиї та хвоста. Голова маленька, з невеликим листоподібним гребенем. Дзьоб і шия короткі. Ноги міцні та короткі. Пір`я пишне, сипке, покриває навіть плюсна та пальці. Через це птах схожий на велику кулю. Кохінхіни відзначаються спокійним характером, для них необхідно чисте і сухе середовище. Розведення кохінхінів досить складне через вимоги щодо збереження екстер`єра, маси та здатності птахів запліднювати і передбачає наявність певних знань у галузі племінної роботи з птицею. Різновиди кольору та малюнка пір`я курей: жовтий, чорний, білий, синій, смугастий та куролапчастій. Основні якості: маса півня - 4-5, курки 3,4 кг, несучість - 100-120 яєць, середньою масою 55 г, з жовто-бурою шкарлупою
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 20:38 | Повідомлення # 2 |
 Майор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| А це птахи із мого господарства
|
| |
|