|
БІЛИЙ ПАННОН
|
|
| Alex | Дата: Неділя, 22.01.2012, 23:02 | Повідомлення # 76 |
 Сержант
Група: Модераторы
Статус: Offline
| Quote (rex2010) Угадай Саша на якій фотці мені найбільше сподобались
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Понеділок, 23.01.2012, 10:50 | Повідомлення # 77 |
 Майор
Група: Администраторы
| Еее!!!!! Здався без бою, оті які вящику, настоящі поросята сразу прикидаю скільки там ням-ням
|
| |
|
|
| King_older | Дата: Понеділок, 23.01.2012, 20:44 | Повідомлення # 78 |
 Рядовой
Група: Пользователи
| дійсно гарні панончики...
|
| |
|
|
| Alex | Дата: Субота, 04.02.2012, 11:24 | Повідомлення # 79 |
 Сержант
| Quote (rex2010) Еее!!!!! Здався без бою, оті які вящику, настоящі поросята сразу прикидаю скільки там ням-ням это пять самцов,с одного окрола,ношли на ням-ням
|
| |
|
|
| Alex | Дата: Субота, 04.02.2012, 11:24 | Повідомлення # 80 |
 Сержант
| Quote (King_older) дійсно гарні панончики. Спасибо
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Вівторок, 07.02.2012, 22:03 | Повідомлення # 81 |
 Сержант
| Всім привіт! в мене таке питання- хто робить контрольні зважування, в кого які привіси по місяцях ( по всьому виводку), скільки голів буває відходить у вибраковку? Яка різниця у вазі між зимніми окролами та окролвми осінь весна літо?
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Середа, 08.02.2012, 10:12 | Повідомлення # 82 |
 Майор
| Коля одне звішування роблю в місяць перед обробкою від глистів , раніше робив помісяцях , але далі подумав що доторську десертацію писати не буду то перестав робити. Важу в місяць і коли вже йду знімати шкіру рідко можу ще раз зважити якщо помилився перед забоєм . А ти чого засиджуєшся кролики вже маєш то кантор в руки і вперед , а то тобі все дай подай
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Середа, 08.02.2012, 10:23 | Повідомлення # 83 |
 Сержант
| Quote (rex2010) А ти чого засиджуєшся кролики вже маєш то кантор в руки і вперед , а то тобі все дай подай biggrin От мені і цікаво як воно у мене і як у людей по цій породі, яка хоч приблизно динаміка росту породи по місяцях, тоб то хочу трішки дослідити а для того щоб щось зрозуміти тільки мого поголів*я дуже мало. До того тут в*яжеться багато питаннь і годівля і умови утримання тобто буде про що в темі білий паннон поговорити а то ми крім того що кролик білий і класний більш нічого і не обговорюємо а порода досить таки цікава хоч багато хто і називають її білим сміттям.
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Середа, 08.02.2012, 10:47 | Повідомлення # 84 |
 Майор
| Літом на комбікормі в мене в середньому 300-400 грам в тиждень це від 2міс і до 4 міс далі пирости знижуються 100-150 гр на тиждень. Це було літом зимою не зважував при морозі -20 -25 само собою таких приростів не буде і ніяка порода не видасть ці прирости щоб там хто не писав. На рахунок браку у мене із 7-8 кроленят у брак відходило 1 рідше 2 кроленят , бували окроли і без браку. Одним словом якщо 7-8 кроленят браку майже не має, 10 вже буває . По браку також є нюанси тому що ми повинні всі розуміти коли сімя із 10 персон то треба "одним містом не щолкати" а як ти не дай боже менший , тощо тоді робити ? То інколи той брак відсаджуєш робиш кращі умови то виходить ремонтиний молодняк
|
| |
|
|
| саша | Дата: Середа, 15.02.2012, 12:18 | Повідомлення # 85 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
| Quote (nik20093) До того тут в*яжеться багато питаннь і годівля і умови утримання тобто буде про що в темі білий паннон поговорити а то ми крім того що кролик білий і класний більш нічого і не обговорюємо а порода досить таки цікава хоч багато хто і називають її білим сміттям. Quote (rex2010) Літом на комбікормі в мене в середньому 300-400 грам в тиждень це від 2міс і до 4 міс далі пирости знижуються 100-150 гр на тиждень. Це було літом зимою не зважував при морозі -20 -25 само собою таких приростів не буде і ніяка порода не видасть ці прирости щоб там хто не писав. Коля Рома хоть кто то пишет то что есть в действительности с любым кроликом нужно работать вести селекцию следить за привесами а просто писать цифры с неба и выхваляться что все хорошо это не есть хорошо , Рома то что написал в последнем посте реальная картина
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Середа, 15.02.2012, 14:18 | Повідомлення # 86 |
 Сержант
| В мене також була приблизно така картина як говорить Рома, але от попаредні окроли я перший місяць проважив то були в виводках від 600гр до 1000, далі воно якось в мене вийшло так що всі вони увійшли в морози і тут я якось розгубився, та найбільш коли зважував в півтора місяці коли повторно ( була така підозра) колов від глистів. Спостерігалась така картина що в виводках ті які були по кг стали по 900гр, по різному а ле не в плюс, на далі картина вирівнялась. Короче щось я прохлопав у зважуванні, але зараз з молодняком все наче нормально, була якась пауза в рості а потім якось так швидко піднялися. В мене з 10 числа пішли окроли от цього разу я вже точно проважу всі як треба і занотую а потім поділюсь з вами своїми спостереженнями що до набору ваги. Самому цікаво як воно в мене і як у людей, коли в мене виявляться привіси малими то я запитаю себе чому, чи то кролі гівно чи то я щось не так зробив в утриманні чи годуванні...
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Середа, 15.02.2012, 19:12 | Повідомлення # 87 |
 Майор
| Quote (саша) Рома то что написал в последнем посте реальная картина Так Саша я розумію прощо Ви , якщо десь непишу ТИ прошу не судити суворо, але якщо захотіти "собаку вдарити, палка завжди знайдеться" і давайте про політику ні слова бо тут на сайті демократія на кшталт наших сусідів:"сказав бацька муха і ніяких тобі вертольотів".
Quote (nik20093) Самому цікаво як воно в мене і як у людей, коли в мене виявляться привіси малими то я запитаю себе чому, чи то кролі гівно чи то я щось не так зробив в утриманні чи годуванні... Тоді Коля ходи із зошитом не випускаючи його з рук, і записуй кожен крок, бо результати будуть різні , хіба поставиш кодиціонер і т.д. Тоді добєшся стабільно одинакових результатів. Але пявляться другі проблеми . Про які пізніше .
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Середа, 15.02.2012, 19:28 | Повідомлення # 88 |
 Сержант
| Quote (rex2010) Тоді Коля ходи із зошитом не випускаючи його з рук, і записуй кожен крок, бо результати будуть різні , хіба поставиш кодиціонер і т.д. Тоді добєшся стабільно одинакових результатів. Але пявляться другі проблеми . Проякі пізніше . biggrin
От тут спокійно, нормально сприймайте ситуацію. Зошита на справді можна із рук не випускати, але я ніде не бачив таблиці росту по місяцях по паннону токої як наприклад існує по каліфорніїї чи серебру, чи по будь якій породі, а так як мене цікавить саме паннон то я вважаю що щось подібне повинно бути і тут для того щоб уявляти собі якусь точку відліку, я маю на меті розуміти хоч для самого себе. Я зовсім не хочу говорити про паннона щось негативне так як в кожній породі як то кажуть не без урода і звичайно що буває і поганий племенній матеріал і недобори ваги і як то кажуть людський фактор і т-д. але це не робить будь яку породу не потрібною чи не цікавою.
|
| |
|
|
| rex2010 | Дата: Середа, 15.02.2012, 19:39 | Повідомлення # 89 |
 Майор
| Коля так ія про теж , зошит вруки і будеш автором табличкі
|
| |
|
|
| nik20093 | Дата: Середа, 15.02.2012, 19:43 | Повідомлення # 90 |
 Сержант
| Quote (rex2010) Але пявляться другі проблеми . Про які пізніше . biggrin
Згоден на всі 100% От наприклад далі до теми мене також цікавить які привіси по паннону на комбікормаж а які на зерні, на скільки різниця в вазі?
|
| |
|
|